2015. július 28., kedd

Függő vagy!
Mániákus vagy!
Már mással se tudsz foglalkozni, csak ezzel!
Én nem lennék ilyen hülye, hogy kihagyjam ezt a kajázást!
Neked bármelyik test jó lenne, csak vékonyabb legyen, mint amilyen most vagy!
Sanyargatod magad!
Kínzod magad!
Én nem lennék erre képes....!
Egész életedbe ezt akarod csinálni?!
Mér jó ez neked?

Ismerős mondatok? Nekem igen... ha nem is hallottam már mindet, de egy jó párat már igen. Tele vannak a közösségi oldalak különböző edzésre, fittségre, mozgásra buzdító bejegyzésekkel, képekkel és alatta ott a rengeteg komment. Hogy ugyan kinek lenne erre ideje munka mellett, ugyan már 968589688 gyerekem van, nekem fontosabb a család. Én ígyis jól érzem magam. 

Eleinte rosszul estek az ilyesféle megjegyzések és a sok hozzászólást olvasva elgondolkoztam, hogy tényleg jó ez így? Tényleg izzadjak minden nap, essek az ágyba éjszaka hulla fáradtan,  miután 8tól 6ig bent voltam az egyetemen és utána még lenyomtam egy kemény tornát. Tényleg keljek fel akár reggel korábban azért, hogy megfőzzem a magam kis kajáját? 


A válasz: TÉNYLEG

Most már tudom, hogy minden ilyen gúnyos megjegyzés mögött az irigység van. Irigy mert én képes vagyok rá, irigy mert nekem van kitartásom, irigy mert van bennem annyi erő, hogy képes legyek azt mondani, hogy köszönöm nem kérek. És mindenek felek irigy mert ha még mindig ott van pocak és még mindig narancsbőrös a combom, de biztos vagyok benne, hogy kívülről látszik. Látszik az a magabiztosság, az az erő és az a kitartás, ami bennük - a mindig csak kifogást keresőkben - nincs meg! 

Az én hobbim a testem.
Köszönöm, boldog vagyok így!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése