2016. szeptember 23., péntek

Mi van a fejemben? újrakezdő

Sziasztok!

Egy kezdő vagy egy újrakezdő sportoló ember fejében szerintem ugyanaz játszódhat le az első pár edzés alkalmával: mi a francért csinálom ezt?!

Igen, az elején marha nehéz elkezdeni és marha nehéz elhinni azt, hogy ezt élvezni is lehet. Úgy érzi az ember, hogy kiköpi a tüdejét, folyik róla a víz és legszívesebben az összes létező türköződő felületet letakarná, csak ne kelljen látnia a fejét. Valamint el sem tudja képzélni, hogy valaha együtt fogja tudni nyomni a DVD-n a csajjal. Újrakezdőként talán azért nehezebb, mert pontosan tisztában vagy azzal, hogy régen százszor jobban ment az egész, nem haltál meg 10 perc után. Viszont kezdőként még fogalmad sincs, hogy milyen erő és kitartás van benned!

Egy a lényeg, hogy ne hagyd abba! Igenis el fog jönni az az idő, amikor képzeletben nem öntöd le az edzőt egy vödör jeges vízzel bosszúból és tényleg élvezni fogod! Csak tarts ki.


2 megjegyzés:

  1. 16 km-nél jártam a félmaratonra való felkészüléssel, amikor a megerőltetéstől és a nem megfelelő futócipőtől csonthártyagyulladást kaptam, egy évembe telt, hogy úgy-ahogy helyrehozzam a dolgot. június óta futok újra rendszeresen, és borzasztó belegondolni, hogy most a négy km-be is bele akarok pusztulni, annyira nehezen megy. és főleg a lelki dolgok, hogy én ennél sokkal többre voltam képes, nagyon megterhelő így nekiindulni nap mint nap. de kemények vagyunk, és visszajutunk oda, ahol voltunk! hatalmas kitartást kívánok neked is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fúúú, szörnyű ezt olvasni! De tényleg! Meg tudom érteni, hogy lelkileg is megviselt. Hiszen ha az ember lusta, nemtörődöm, akkor elkönyveli, hogy csakis magának köszönheti. De a te helyzetedben nem csinálhattál semmit, nem rajtad múlt. De remélem, hogy mostmár akadálymentesen tudsz haladni a célok felé! : )

      Törlés